[ÖDÜLLÜ] GERİ DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK!

Artık her sene gelenekselleşen ve yüksek katılımın olduğu geri dönüşüm yarışmasını açıyoruz. Kullanılmış kağıtları geri dönüştürmek için seferberlik başlatıyoruz. Üstelik en çok kağıdı geri dönüştüren 20 öğrencimize ödüller veriyoruz. Tablet, bisiklet, akıllı bileklikler ve çeşitli toplar.  GERİ DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK.

Detaylar haberimizde...

31.05.2023 309

Her sene olduğu gibi bu sene de kağıt geri dönüşümü için etkinlik dizenliyoruz Bu sayede hem kağıtları geri dönüştürüyoruz hem de öğrencilerimiz sürpriz hediyeler hazanıyor.

31-05-2023

Tek yapmanız gereken evinizde ve etrafınızda kullanılmış kağıtları toplayıp okulumuza getirmek. Bizler kağıtlarınızı tartıyoruz, sınıf listenizde isminizin karşısına kaç kilo getirdiğinizi yazıyoruz. En çok kağıt toplayıp getiren öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz.

Kağıtları 5 Haziran Pazartesi gününden itibaren getirmeye başlayabilirsiniz. Son güne kadar istediğiniz seferde ve miktarda atık kağıt getirebilirsiniz. Bu sayede kullanılmış defter, kitap ve kağıtlarınızı hem geri dönüştürüp hem de sürpriz hediyelerden kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Kağıtlarınızı toplayıp tek seferde de getirebilirsiniz; topladıkça da getirebilirsiniz.

Kağıtlarınızı okulumuzdaki Özel Eğitim sınıfının önünde belirleyeceğimiz alana getirip, okulumuzdaki sorumluya tarttırıp yarışmaya katılabilirsiniz.

Yarışma Ödülleri

18. Voleybol Topu

19. Voleybol Topu

20. Voleybol Topu

Ödüllerimiz 16 Haziran Cuma günü karne töreninde tüm öğrencilerimizin önünde dağıtılacaktır. Son katılım 15 Haziran Perşembe.

Tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi bu seferberliğe katılmaya davet ediyoruz.